Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Araştırma Sunum Projesi Düzenlendi

01 Haz

Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen “2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Araştırma Projesi Sözel Sunum” programı, Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi İstiklal Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakkı Çoknaz, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Daha öncesinde Antrenörlük Eğitimi Bölümü Sunum programı düzenlediklerini belirten Prof. Dr. Hakkı Çoknaz, bu programda ise Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği öğrencilerimiz tarafından Araştırma Projesi Sunumları’nın katılımcılarla paylaşılacağını ifade etti.

Açılış konuşmasının sonrasında başkanlığını Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakkı Çoknaz’ın yaptığı ilk oturuma geçildi. Oturumda; “Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesindeki Öğrencilerin Beslenme Düzeyleri ve Bilgisi”, “Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’ndeki Milli Sporcuların Sigara Kullanma Alışkanlıkları” ve “Eğitsel Oyunların Otizm Spektrum Bozukluğu Olan Çocuklarda Bazı Fiziksel Parametreler ve Sosyal Beceriler Üzerindeki Etkisi” başlıklarındaki inceleme ve araştırma sonuçlarına ilişkin sunumlar anlatıldı.

Başkanlığını Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi ‘nden Dr. Öğr. Üyesi Ayla Taşkıran’ın yaptığı ikinci oturumda ise, “Spor Bilimleri Okuyan Öğrencilerin Doping Bilgi Düzeyleri”, “Düzce Üniversitesinde Eğitim Görmekte Olan Öğretmen Adaylarının Sosyal Medyaya Yönelik Tutumları” ve “Spor Turizmine Yönelik Tutum Ölçeğinin Geliştirilmesi ve Spor Bilimleri Fakültesinde Okuyan Öğrencilerin Spor Turizmine Yönelik Tutumları” hakkındaki inceleme sunumları öğrencilerimiz tarafından paylaşıldı.

Gerçekleştirilen oturumların sonrasında Araştırma Projesi Sunum’larını yapan öğrencilerimize sunum belgeleri, öğretim elemanlarımıza teşekkür belgeleri, dereceye giren öğrencilerimize de başarı belgeleri takdim edildi.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Araştırma Projesi Sunum Programı, Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi’ndeki farklı dersliklerde gerçekleştirilen sunumların ardından sona erdi.