Topluma Hizmet Dersi Projeleri hakkında.

11 Oca

Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi bölümü Topluma Hizmet Uygulaması dersi kapsamında yapılan projeler 4. Sınıf öğrencilerimiz tarafından Sayın Dekanımız Prof. Dr. Hakkı ÇOKNAZ ve sayın Bölüm başkanımız ve dersin hocası Dr.Öğr.Ü.Levent GÖRÜN gözetiminde gerçekleştirilmiştir. Birleştirilmiş okula fiziki destek ve beden eğitimini tanıtıcı proje, Üniversitemizin spor salonunda yer alan giyinme odalarının ve fizyoloji laboratuvarının düzenlenmesi ve fiziki şartlarının geliştirilmesi projesi, kan bağışı projesi, 3 Aralık Engelliler Günü ile ilgili projeler, ortaokulda okuyan yaş itibariyle kilolu çocuklara sporu sevdirme ve kilo problemlerini çözme projesi gibi birçok proje yapılmıştır.

Bu vesile ile projelerde bize destek olan Ferhat ŞENGÜLOĞLU'na, Üniversitemiz Yapı işleri Daire Başkanlığına, Sayın Rektörümüze, Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürü Sayın Muhsin CELEP’e, okulun beden eğitimi zümresine, Büyükaçma İlkokulu müdür Sayın Yavuz ÖZSOY’a ve büyük emek sarf eden öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.