03 May

Düzce’nin gururu Belediyespor Kadın Basketbol takımı üniversitemizi ziyaret etti. Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü hocalarından Araştırma Görevlisi Kadir TİRYAKİ koordinatörlüğünde gerçekleştirilen panelde, amatör ligden 1. Lige giden yolda yaşanılan sorunlar, başarının altında yatan unsurlar, beden eğitimi öğretmenin bu başarıdaki rolü ile ilgili konular yer aldı. İlkokuldan kız çocuklarını alıp 1. Lige kadar çıkaran takımın Antrenörü Hakan ATEŞ, beden eğitimi öğretmeninin başarılı olmak istediğinde hayal edemeyeceği yerlere gelebileceğini ve özveri ile yapılan çalışmaların mutlaka sonucunun alınacağını ifade etti. Bizler de sporculara ve Hakan ATEŞ’e bundan sonra ki basketbol hayatlarında başarılar diledik.