Spor Bilimlerinde Araştırma Uygulamaları Dersi Poster Sunumları Gerçekleştirildi.

20 May

Fakültemiz Antrenörlük Eğitimi Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinin Spor Bilimlerinde Araştırma Uygulaması Dersi kapsamında 13.05.2019 Pazartesi günü İstiklal Konferans salonu fuaye alanında poster sunumları gerçekleştirildi. Küçük çapta öğrenci kongresi tadında düzenlenen poster sunumlarına Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hakkı Çoknaz, Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nurper ÖZBAR, Öğretim Üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Nuri TOPSAKAL, Dr. Öğr. Üyesi Önder ŞEMŞEK, Dr. Öğr. Üyesi Emre Türegün, Dr. Öğr. Üyesi Levent GÖRÜN, Dr. Öğr. Üyesi Reşat SADIK, Dr. Öğr. Üyesi Ömer SİVRİKAYA ve Öğr. Gör. Dr. Yavuz ÖNTÜRK destek sağlayarak öğrencilerin yanında oldu. Keyifli geçen sunumlar sonrasında Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nurper ÖZBAR tarafından tüm öğrencilere Sunum belgesi takdim edildi.